Skip navigation Menu

Zeilboot huren Overijssel

 

 

 

 

 

 

Water, wind, zeilen en rust? Kom een zeilboot huren in Overijssel!

Bij Njuta Watersport ben je aan het juiste adres als je een sportieve en compleet uitgeruste kajuitzeilboot wilt huren. Wij zijn hét kajuitzeilboot verhuurbedrijf in de Kop van Overijssel. Doordat Overijssel op watersport gebied nog niet zo verzadigd is als Friesland kunnen wij je garanderen dat je echt de rust van het zeilen kan ervaren. Daarnaast ben je binnen een halve dag varen, dwars door Nationaal Park Weerribben-Wieden, al in Friesland. De Weerribben-Wieden is een prachtig natuurgebied in Overijssel met ongekende zeilmogelijkheden. Ook zijn er knusse Hanzesteden in de Kop van Overijssel die je kunt bezoeken. Laat je verrassen en stap op een zeilboot om Overijssel vanaf het water te ontdekken!


Zeilboot ‘The Rising’

Trotter
Deze uitgebreide Trotter is een genot voor de sportieve zeiler die wil genieten van het comfort van een kajuit. Een makkelijk te hanteren zeilboot waarmee je je zelfs alleen prima redt.

Geschikt voor 2 personen
lengte 6,50 m | breedte 2,10 m | diepte 0,95 m

Meer over Zeilboot ‘The Rising’     Direct huren

We hebben een speciale pagina waarop je alvast wat inspiratie kunt opdoen voor je zeiltocht in deze mooie provincie. Ook kun je een kijkje nemen in de gastenboeken voor ervaringen van huurders die je voorgingen bij het huren van een zeilboot in Overijssel.

Wil je meer weten over Njuta Watersport of heb je verdere vragen over het huren van een van onze zeilboten, neem dan gerust contact op. We staan je graag te woord.

Copyright 2019 Zeilboot huren