Skip navigation Menu

Over Njuta Watersport

 

 

 

 

Opgericht vanuit passie voor wind en water.

Njuta is Zweeds voor ‘genieten’. Dat willen we dan ook meegeven aan onze huurders: Geniet!

Om jou een onbezorgde watersportvakantie te kunnen bieden, doen wij (Rieuwert en Evelien) ons uiterste best om je een passende boot mee te geven. Vanuit een voorliefde voor mooi gelijnde, sportieve zeilboten en de karakteristieke Doerak motorboten kiezen we ervoor deze boten zelf vol passie op te knappen en te moderniseren. Hierdoor zijn we er zeker van dat je een onvergetelijke vakantie op het water zal hebben.

Njuta Watersport is vanuit dit ideaal opgezet door Rieuwert de Haan waarbij hij wordt bijgestaan door zijn partner Evelien van Soldt.
Wij zijn beiden fanatiek watersporters en levensgenieters die graag een ander tot dienst zijn. Vanuit onze werkervaringen in de zorg, ontdekten we dat er een groeiende behoefte is naar een eenvoudige vorm van ontspanning en rust. Wijzelf ervaren dit elke keer als we op én bij het water zijn. Dit bracht ons op het idee om deze boten te gaan verhuren en onze ervaringen te delen. Mede door alle positieve reacties die wij de afgelopen jaren kregen, groeit ons enthousiasme alleen maar meer om elke huurder stuk voor stuk het beste van Njuta Watersport mee te geven.

Alle boten van Njuta Watersport zijn vernoemd naar nummers van Bruce Springsteen. Deze Amerikaanse songwriter is een grote inspiratiebron voor ons. De levenskracht die hij op een eenvoudige wijze weet over te brengen, is voor ons een kracht van verbintenis die we zeer bewonderen. Wij hopen met onze manier van werken dan ook een steentje bij te dragen in het verbinden van mens en natuur.

Vaar dwars door Nationaal Park Weerribben-Wieden, leg aan in knusse dorpjes als Blokzijl en overnacht op onbewoonde eilandjes… Een unieke kans om Nederland vanaf het water te ontdekken tijdens een ontspannen watersportvakantie.

We hopen je binnenkort te mogen begroeten!

Rieuwert & Evelien
 

Alle boten van Njuta Watersport

Doerak 780 AK
Doerak 780 AK
Doerak 800 AK
Trotter Luxe

 

 

Ligplaatsen Njuta Watersport:

Jachthaven Vos
Jonenweg 1
8355 CL Giethoorn

Contact:

info@www.kajuitzeilboothuren.nl
06-20807521

Copyright 2019 Zeilboot huren